Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.

Werkplekken De Stiep

Bij De Stiep kan je op een zinvolle manier invulling geven aan één of meerdere dagdelen dagbesteding, lekker bezig zijn met iets wat je aanspreekt en aankunt. We hebben een groente- en kruidentuin, fruitgaard, plantenkas, geiten, kippen, konijnen en pony’s, een boerderijwinkel, een bakkerij annex cateringkeuken en een theeschenkerij.

Werkplekken WerkPro Winschoten

Zowel bij de werkplaatsen aan de Papierbaan als in het prachtige gerenoveerde stationsgebouw van Winschoten bieden wij dagbesteding aan. Wij spelen hier in op jou behoefte en mogelijkheden. We hebben een aantal vaste activiteiten te bieden, maar we staan zeker open voor nieuwe ideeën. We bieden een plek waar iedereen zich op haar/zijn gemak voelt. Het is kleinschalig, laagdrempelig en hierdoor een ideale plek als je een rustige omgeving zoekt, maar wel graag onder de mensen wilt zijn. .

Werkplekken Op Ewsum

Op Ewsum is een oud borgterrein aan de rand van Middelstum. Op dit terrein is ook een theeschenkerij. Het terrein is vrij toegankelijk voor publiek en wordt onderhouden door WerkPro.