Werkplekken NAIS

Als medewerker van NAIS kom je te werken in ons gezellige en ruime naaiatelier. Het is een rustige en veilige omgeving, waar de koffie en thee altijd klaarstaat. Je krijgt bij NAIS zoveel verantwoordelijkheid als je aan kan en ook persoonlijke begeleiding. Door bij NAIS aan de slag te gaan help je mee om producten te verduurzamen en de textiel afvalberg te verkleinen.

Werkplekken GoudGoed Textiel

GoudGoed Textiel verzorgt in samenwerking met de Milieudienst van de gemeente Groningen de inzameling van oude kleding en schoenen. Een werkplek bij GoudGoed Textiel is niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar ook een prima leerervaring. Eigenlijk ben je in training als circulariteitsmedewerker.

Werkplekken GoudGoed Loods 18

GoudGoed Loods 18 is een kringloopwinkel waar je verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Zo kan je werken in de bediening, achter de kassa, de winkel inrichten, helpen bij het laden en lossen, bevoorraden van de winkel, spullen sorteren of schoonmaken.

Werkplekken WerkPro Emmen

Binnen WerkPro Emmen kan je werkervaring opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

Werkplekken WerkPro Hoogeveen

Binnen WerkPro Hoogeveen kan je werkervaring op doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, of om gewoon lekker bezig te zijn. Bij ons zijn veel verschillende werkzaamheden te doen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past en aansluit op je mogelijkheden.