d’ambacht

activerings- en dagbestedingsproject

d’Ambacht

Midden in het hart van Huizum, een wijk in Leeuwarden, is activerings- en dagbestedingsproject d’Ambacht gevestigd.

Binnen d’Ambacht is het mogelijk werkervaring op te doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We voeren daarom werk uit voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij ons gaat iedereen vanaf dag één aan de slag op een plek die bij hem/haar past en aansluit op de mogelijkheden van de deelnemer. De begeleiding is gericht op het geven van de steun in de rug die nodig is om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen, bijvoorbeeld door vakkennis, sociale en werknemersvaardigheden op te doen.

Naast het opdoen van werkervaring, behoort ook thuisbegeleiding tot de mogelijkheden. Deze begeleiding is erop gericht om diverse leefgebieden zoals financiën, gezondheid, het sociale netwerk en huisvesting te bevorderen, om zo de zelfredzaamheid te vergroten.

De deelnemers bij d’Ambacht zijn een gevarieerde groep die baat heeft bij dagbesteding in een praktische werkomgeving. Op de dagbestedingslocatie is een werkaanbod voor cliënten van VNN, Wender, justitie en mensen die van het UWV of vanuit de Wmo komen.

d'ambacht logo

CONTACT

Cornelis Trooststraat 48
8932 BR Leeuwarden
(058) 299 9930

www.dambacht.nl 

Bij d'Ambacht aan de slag?

Bekijk onze werkplekken!