WerkPro Emmen

Centrum voor activering en dagbesteding

WerkPro Emmen

WerkPro Emmen is een activeringcentrum waar je werkervaring kan opdoen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of om gewoon lekker bezig te zijn. Wij bieden  verschillende werkzaamheden zodat er altijd wel iets aansluit op jouw mogelijkheden en behoeftes.

De begeleiding is gericht om je te laten leren, zodat je zinvol bezig bent en mogelijkheden creëert om een goede stap te zetten richting eventuele uitstroom, een opleiding en/of (betaald) werk.

We zijn niet alleen een dagbestedings- of activeringscentrum, we bieden ook begeleiding bij jou thuis. Zo ondersteunen we bij diverse leefgebieden, zoals financiën, gezondheid, sociaal netwerk, huisvesting of misschien wel andere zaken.

Ook kunnen we actief meedenken op gebied van uitstroom. Onze afdeling Re-integratie is nauw betrokken bij onze begeleiders en kunnen waar nodig ingezet worden.

Duurzaam en verantwoord
Pallets, afgekeurd meubilair, raam- en deurkozijnen, gordijnen, kleding en restmateriaal afkomstig uit een meubelfabriek in Emmen. Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van wat in het dagelijks (bedrijfsleven) gezien wordt als afval.

Als WerkPro Emmen willen we onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de vermindering van de verschillende afvalstromen. We kijken daarom hoe we een aantal afvalstoffen kunnen verwerken tot – of gebruiken als grondstof voor onze producten. Daarnaast gebruiken we de gerecyclede materialen zoals vilt, gerecycled polyester en katoen. 

‘Wat ik was’ is een van onze duurzame oplossingen om de afvalberg te verkleinen. 

CONTACT

Kapitein Nemostraat 7a

7821 AB Emmen

(0591) 676 718

Openingstijden

ma: gesloten
di t/m vr: 8.30- 16.00 uur
za, zo: gesloten

 

Bij WerkPro Emmen aan de slag?

Bekijk onze werkplekken!