WerkPro Hoogeveen

activeringscentrum

WerkPro Hoogeveen

Als het vinden van een baan op eigen kracht (nog) niet lukt, kun je in ons activeringscentrum in Hoogeveen aan de slag. Naast werkbegeleiding bieden we hulp en ondersteuning bij meerdere problematieken, zoals verslaving en psychische beperkingen. 

Begeleiding
Je krijgt ondersteuning en wordt op een praktische manier geholpen om je problemen aan te pakken, bijvoorbeeld op het gebied van financiën en woongelegenheid. De begeleiding is bekend met verschillende methodes om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in je vooruitgang.

In Hoogeveen kan je na de kennismaking direct aan de slag met het werk van je keuze. Het aantal uur is afhankelijk van je mogelijkheden.

Het werk
We bieden diverse werksoorten, zowel binnen- als buitenwerk:

  • werken in de keuken om maaltijden te bereiden en de kantine te verzorgen;
  • schoonmaken;
  • we knappen tweedehands fietsen op;
  • tijdens het vaarseizoen bemensen we drie bruggen in Hoogeveen.

Bij ons zijn algemene arbeidsvaardigheden te leren, maar meer gespecialiseerde ervaring opdoen in de horeca is ook mogelijk. Als je een indicatie hebt, dan kunnen we je halen en brengen.

We werken voornamelijk in opdracht van bedrijven en particulieren. Dat betekent dat een goede kwaliteit belangrijk is en we veel met deadlines werken. Daarbij kijken we altijd wat voor jou haalbaar en mogelijk is.

CONTACT

Kanaalweg 5
7902 LH Hoogeveen
(0528) 280 070
hoogeveen@werkpro.nl

 

Openingstijden:

ma
09.00 – 16.00
di
09.00 – 16.00
wo
09.00 – 16.00
do
09.00 – 16.00
vr
09.00 – 12.00
za gesloten
zo gesloten

In Hoogeveen aan de slag?

Bekijk onze werkplekken!